TOET-ANCH-AMON

TOET-ANCH-AMON Toet-Anch-Amon voor de lekkerste gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 691 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toet-Anch-Amon. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 23:10 De pizza was slecht doorbakken, de bodems lijken kant en klaar en zijn taai. Ook bijna geen smaak aan de gehele pizza. 2 verschillende besteld en allebei gewoon slecht
17 jul 2022 om 10:54 Prima gegeten verder alleen wij bestelden een super kip met champignons uien en paprika. Nou 3 stukjes paprika en de champignons geen idee waar die waren maar niet waar ze horen! En we hadden een pita broodje die tegen het zwarte aan zat!
14 jul 2022 om 19:38 Heerlijk gegeten, royale porties en lekker warm. Bezorging was zelfs eerder dan de gegeven tijd top! Vriendelijke bezorger
10 jun 2022 om 16:19 Koud
21 mei 2022 om 0:16 Alles was lekker: broodje kebab + lahmacun shoarma kaas. Snel en vriendelijk bezorgd, zoals we gewend zijn van hun.
7 mei 2022 om 19:47 Shoarma ruikt zuur alles weggegooid
10 apr 2022 om 22:09 Lams koteletten met aardappel schijfjes en spareribs besteld. De koteletten waren taai en de schijfjes waren volgens mij meerdere keren in de frituur gegooid niet te Eten dus.... Spareribs waren OKE.. hele lage kwaliteit vlees... Nooit weer dus!
3 apr 2022 om 15:51 Geen juiste bestelling geleverd gekregen (super shoarma ipv super shoarma speciaal) Mini schotel van €14 vond ik wel heel erg mini.. dit is nu voor mij de tweede keer dat het niet naar wenst is dus ik bestel hier niets meer .
19 mrt 2022 om 22:05 Het heeft te lang geduurd en de spareribs worden steeds kleiner en dunner voor zo'n prijs.
18 mrt 2022 om 0:57 Altijd lekker. Laat besteld, maar goede service.
24 feb 2022 om 2:29 Eerder dan verwacht. Vlees kon iets warmer, maar het smaakte heerlijk. Toch tevreden ...
13 feb 2022 om 23:59 Absurde prijzen voor wat je krijgt! Shoarma was wel lekker goede saus, verse pita en net bakje sla