TOET-ANCH-AMON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toet-Anch-Amon. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 21:05 Het was weer heerlijk,zoals gewoonlijk.Ik had een pizza zelf samengesteld maar was de kaas vergeten en Jolanda belde even op om na te vragen of dat wel klopte.Dat stukje service was heel fijn anders had ik een pizza gehad zonder de kaas en nu niet.
25 mei 2024 om 0:24 Shoarma was niet zoals we het gewend zijn, heel korrelig alsof er veel eiwit vrij gekomen is tijdens het bakken
25 apr 2024 om 6:26 Goed aders voor lekker eten vooral pizza is er goed ik mis alleen nog wat aanbiedingen voor frisdranken
23 apr 2024 om 19:15 Aardige mensen maar lang wachten en kwaliteit matig tot redelijk. Vlees wat taai. Drie stukjes paprika op een pizza
19 apr 2024 om 22:02 Pitabroodjes wat verbrandt, maar verder prima
17 apr 2024 om 7:35 Lekker vlees warm en snelle levering Ik ga nu volgende keer pizza bestellen top
12 apr 2024 om 21:22 Altijd goed
12 apr 2024 om 7:27 Ik kwam al veel bij deze mensen het zijn heel vriendelijke mensen nu laat ik het bezorgen als ik te laat ben ik kan niet anders zeggen dat ze snel zijn en dat het lekker smaakt niets te kort en een pepermuntje voor een frisse smaak top heren
18 mrt 2024 om 0:17 Pizza’s waren okay en nog warm, bezorgtijd 13 minuten langer dan aangekondigd.
23 feb 2024 om 16:46 Keurig op afgesproken tijd
11 feb 2024 om 4:54 Het was weer heerlijk,maar wel een half uur later dan dat we hadden besteld..
3 jan 2024 om 22:51 BEZORGER KON NOORDERBREEDTE REVALIDATIE NIET VINDEN. RIBS DROOG, VELLETJE RUGKANT NIET VERWIJDERD. GARNAALCOCKTAIL BLAD SLA, GARNAAL. SMAAKLOOS.